5 idiomes més útils per l’estudiant universitari

Els idiomes s’han tornat una part fonamental dels negocis internacionals i són claus per augmentar les possibilitats d’ocupabilitat. Per aquest motiu, l’època universitària és el millor moment per aprendre’n, ja sigui a la universitat mateix, o a la nostra residència d’estudiants d’universitat i, sempre que puguem, és convenient visitar els països on es parla per posar-ho en pràctica.

residencia-sarria_extra-cat_3

Si ets universitari i et vols forjar un futur professional d’èxit en l’àmbit internacional, aquesta son els 5 idiomes més recomanats que pots aprendre:

1.- Anglès

És l’idioma més utilitzat de forma internacional i actualment és pràcticament obligatori tenir-ne coneixement. A Europa, la majoria de països es comuniquen en anglès, com a mínim en un nivell bàsic. Per aquest motiu és necessari tenir un cert domini i pràctica amb aquest idioma per comunicar-se amb socis, clients o proveïdors dins i fora d’Espanya.

2.- Alemany

Alemanya és el país que ha sostingut a Europa durant la crisi, amb uns bons nivells de producció i un bon creixement econòmic malgrat la situació de la Unió. Es tracta de l’eix financer i econòmic del continent i saber alemany ens pot obrir moltes portes laborals i d’emprenedoria per a empresaris de tot el món.

3.- Xinès

És actualment l’idioma més parlat al món amb 1,1 bilions de persones que el coneixen. Xina és la cúspide de la tecnologia i la indústria, amb un creixement imparable. Si bé és una llengua especialment complicada i de construccions totalment diferents al català o al castellà, conèixer almenys algunes paraules en l’idioma poden ajudar enormement a agradar als parlants.

4.- Rus

El rus té més de 300 milions de parlants al món, i és especialment útil per als emprenedors abocats a la tecnologia, energia i manufactura. Rússia es troba en constant creixement i la seva economia s’enforteix, per la qual cosa pot ser un gran aliat de negocis. A més, al nostre país cada vegada tenim més visitants i empresaris russos disposats a fer negocis, així que és una oportunitat que no podem perdre.

5.- Portuguès

És el quart idioma més parlat del món i llengua nativa d’un dels països de major extensió al planeta, Brasil, així com de Portugal, el nostre veí. Tots dos ofereixen un ampli ventall d’oportunitats laborals, i en el cas del Brasil, el seu potencial econòmic és immens.

Deja una respuesta

4 agosto, 2020
Ciencia Tecnología
Actualidad de los parques solares en México

Hablar de parques solares es sinónimo de hablar del correcto aprovechamiento de la energía renovable. ¿Sabías que la energía solar es una de las más limpias del planeta? Esto significa […]

27 julio, 2020
Tiendas online
Elegantes mochilas promocionales para una impresión duradera

No importa a qué industria pertenezca, hay una posible posibilidad de que los eventos sean cruciales para su estrategia de marketing. Y las bolsas y mochilas personalizadas pueden ayudar a […]

10 julio, 2020
Sin categoría
La radio como un medio de evangelización

Como se pudo notar a lo largo de los últimos dos siglos, la radio revolucionó la forma de informar a la gente y contribuyó bastante en algunas transformaciones positivas para […]