5 idiomes més útils per l’estudiant universitari

Els idiomes s’han tornat una part fonamental dels negocis internacionals i són claus per augmentar les possibilitats d’ocupabilitat. Per aquest motiu, l’època universitària és el millor moment per aprendre’n, ja sigui a la universitat mateix, o a la nostra residència d’estudiants d’universitat i, sempre que puguem, és convenient visitar els països on es parla per posar-ho en pràctica.

residencia-sarria_extra-cat_3

Si ets universitari i et vols forjar un futur professional d’èxit en l’àmbit internacional, aquesta son els 5 idiomes més recomanats que pots aprendre:

1.- Anglès

És l’idioma més utilitzat de forma internacional i actualment és pràcticament obligatori tenir-ne coneixement. A Europa, la majoria de països es comuniquen en anglès, com a mínim en un nivell bàsic. Per aquest motiu és necessari tenir un cert domini i pràctica amb aquest idioma per comunicar-se amb socis, clients o proveïdors dins i fora d’Espanya.

2.- Alemany

Alemanya és el país que ha sostingut a Europa durant la crisi, amb uns bons nivells de producció i un bon creixement econòmic malgrat la situació de la Unió. Es tracta de l’eix financer i econòmic del continent i saber alemany ens pot obrir moltes portes laborals i d’emprenedoria per a empresaris de tot el món.

3.- Xinès

És actualment l’idioma més parlat al món amb 1,1 bilions de persones que el coneixen. Xina és la cúspide de la tecnologia i la indústria, amb un creixement imparable. Si bé és una llengua especialment complicada i de construccions totalment diferents al català o al castellà, conèixer almenys algunes paraules en l’idioma poden ajudar enormement a agradar als parlants.

4.- Rus

El rus té més de 300 milions de parlants al món, i és especialment útil per als emprenedors abocats a la tecnologia, energia i manufactura. Rússia es troba en constant creixement i la seva economia s’enforteix, per la qual cosa pot ser un gran aliat de negocis. A més, al nostre país cada vegada tenim més visitants i empresaris russos disposats a fer negocis, així que és una oportunitat que no podem perdre.

5.- Portuguès

És el quart idioma més parlat del món i llengua nativa d’un dels països de major extensió al planeta, Brasil, així com de Portugal, el nostre veí. Tots dos ofereixen un ampli ventall d’oportunitats laborals, i en el cas del Brasil, el seu potencial econòmic és immens.

Deja una respuesta

25 marzo, 2020
GeneralMotorTiendas online
Como cuidar el motor del coche

Es muy importante tener en cuenta que el motor es el corazón de tu coche, y por este motivo requiere de ciertos cuidados básicos. En caso de fallas o averías, […]

Información sobre un montacoches elevador para el transporte de vehículos

¿Has escuchado qué es y para qué sirven los montacoches? Independientemente de si estás familiarizado con uno de éstos o no, lo que te vamos a explicar te aportará un […]

Catedral de San Salvador
26 febrero, 2020
Ocio y entretenimiento
Vacaciones familiares en San Salvador

Para reservar un buen hotel familiar en San Salvador siga estos consejos y así controlará el presupuesto y disfrutará al máximo de sus vacaciones.